Estinator™

Anvendelsesområde

Disse handelsbetingelser gælder både når du handler som erhvervsdrivende og forbruger på vores webshop.

Betaling

Der kan kun betales for varer forud ved bestilling vha. betalingskort som angivet i webshoppen. Alle priser er angivet inkl. moms.

Tilbudspriser

Frem til 31. december 2021 er der introduktionstilbud. Du kan derfor spare en del penge ved at købe Estinator Plus allerede nu. Fra og med 1. januar 2022 bortfalder disse introduktionstilbud og derefter er der kun rabat ved køb af flere års opdateringer (3 eller 5 år i stedet for kun 1 år). På vores downloadside kan du hente en komplet prisliste.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret ved køb af software. Du anbefales derfor selv at undersøge på forhånd om produktet fungerer på din enhed, f.eks. ved først at hente den gratis version af Estinator på vores downloadside og installere den, inden du køber betalingsversionen.

Opdateringer

Dit produkt inkluderer ret til gratis opdateringer i en periode efter købet. Du får automatisk en mail, når der er opdateringer.

Nyhedsbrev

Du kan følge med i nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Dette er helt frivilligt og ikke noget krav for at få support eller opdateringer.

Garanti

Estinator ApS vil tilstræbe sig at produktet så vidt muligt fremstår fejlfrit, men kan ikke garantere at der ikke er fejl i produktet. Estinator ApS kan ikke garantere at produktet lever op til dine forventninger eller kan bruges til dit formål. Estinator ApS er ikke ansvarlig over for beslutninger taget med udgangspunkt i anvendelse af vores produkter. Al brug er på eget ansvar, og software leveres ‘as is’. Har du brug for rådgivning eller assistance for at tilpasse brugen af Estinator til din situation kan dette tilkøbes ved at kontakte os på salg@estinator.dk

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til produktet eller behov for support er du velkommen til at skrive til os. Vi har desværre ikke mulighed for telefoniske henvendelser, men vil bestræbe os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Se på vores kontaktside, hvordan du kommer i kontakt med os og check vores FAQ om dine spørgsmål måske allerede er besvaret.

Sælgers kontaktoplysninger

Estinator ApS
Ulvefodvej 10
2670 Greve
E-mail: info@estinator.dk
CVR: 27977952